torstai 25. lokakuuta 2012

Ikeassa

Oikea prinsessan unelma. Ei ehkä omani tyylinen, mutta suloinen.

Rakastan tuota taulujen rykelmää. Tosi ihana tunnelma tuossa huoneessa.

Joskus sitten, kun saan kunnon keittiön, niin haluan kaiken olevan kauniisti järjestelmällisesti.

Posetus. Takana oleva suihku oli älyttömän pieni.

Unelma. Jokainen nainen varmaankin haaveilee ihanasta meikkipöydästä ja pukeutumishuoneesta. Toi pyöreä peili on mielettömän ihana!

Toimina yhdistelmä. Tää on tää haave, että "joskus kun mulla on isompo kämppä, niin laitan tuollaisia hyllyjä seinille".

Eilen kävin äitin kanssa Vantaan Ikeassa etsimässä meille kohtuu hintaista tv-tasoa. Haluaisin ehkä valkoisen, mutta toisaalta mulla ei oo vielä mitään hajua, millainen sohva meille tulee. Oon yrittänyt etsiä huutonetistä meille sohvaa, mutta ei ole vielä onnannut. Yksi meni jo nenän edestä. Beige tai punainen olisi kiva. Meiän tää ruokahuoneen/olohuoneen yhdistelmä tuottaa paljon ongelmia, koska telkkaria ei voi sijoittaa ihan minne tahansa. Täytyy tosiaan kuitenkin hommata ensiksi se sohva ja sen jälkeen lähteä miettimään tv-tasoa. Toiseksi viimeisessä kuvassa esiintyvä peli voisi olla makea olohuoneeseen ja voisi sopia kivasti tyyliin. Oon vaan niin malttamaton, että kaikki pitäisi saada heti. Vaikka tv-tasoa ei löytynyt, mutta kaikkea kivaa pientä löytyi. Sain halloween-asuuni sopivat kankaan ja huomenna lähden äipän luokse maalle tekemään asua.

6 kommenttia:

  1. Ei vitsi tuli niin kova hinku taas päästä ikeaan! Pieni lohtu oli se, kun tän postauksen innostamana avasin ikean nettisivut ja rupean surffailemaan siellä.


    http://heiditalvilahti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. voi että jos ois samanlainen huone ku tos ekas kuvas! <3

    http://youhaveonlyonelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Sulla on hirveen monipuolinen blogi, koukutuin.. :D En oo itse oikein sisustusihmisiä, mutta koetankin saada lukuluetteloon lisää tämmöisiä missä ois vähän asuntojuttujakin, ehkä se sisustuskärpänen sieltä pian minuunkin iskee! Eli lukijaksi liityin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja yritän jatkossakin pitää sen sellaisena :) Kyllä mä vielä tartutan ;D

      Poista

Kiitos kommentista!