tiistai 17. huhtikuuta 2012

Helpot kiharat, nellyn tilaus ja muuta turinaa

Tässä siis muutama kuvanen teinityyliin otettuna mun eilisestä tukasta. Mulla on kyllä niin hauskoja asentoja, kun yritin saada tukan eri puolilta näkyviin niin, että kamera ei olisi  jatkuvasti hiusten tiellä. Oikeastaan tuo hiustyyli tuli puol vahingossa, mutta sain aikaan kauniit huolettomat kiharat.

Näin saat huolettomat kiharat, ilman kiharrinta:
-pyörittely hieman kosteat hiuksesi nutturaksi korkealle päälaelle ihan vaan ponnarilla kiinni.
-anna hiusten vaan olla nutturalla tunti tai pari niin, että tukka kuivahtaa ollesaan kiinni. Voit odotellessasi tehdä kaikkea, mitä mieleesi juolahtaa.
-avaa hiuksesi ja muotoiluvaahdolla viimeistele hiuksesi puristelemalla kiharoita.
-Tadaa ja helpot ja luonnolliset kiharat ovat valmiita kädenkäänteessä!

Puolen päivän jälkeen lähdin äitini kanssa ajelemaan ensin Karkkilaan fazerin myymälään ja saatiin ostettua tosi kivat lahjat vanhoille perhetutuillemme. Ostin söpön pienen haisuli-rasian itselleni sekä paljon mässyä tarttui matkaan tietenkin! Pitkän ajomatkan jälkeen pääsimme Somerolle, jossa nämä tuttumme asuivat ja vietimmekin aikaa siellä monen monta tuntia. Oli ihanaa imeä heistä pitkästä aikaa positiivista energiaa itseeni, sillä sitä tänäänkin tulin  heti kaipaamaan. Vaikka tuttavaperheen äidillä oli todettu käsissä syöpä, niin hän oli kuitenkin kaikkea muuta kuin riutunut. Koska hän ei voi oikeastaan tehdä yhtään mitään, hän on vihdoinkin saanut ansaitsemaansa lepoa, jota hän on kaivannut. Tämä on hyvä muistutus siitä, kuinka tärkeää on välillä pysähtyä tai elämä pysäyttää sinut vaikka väkisin.

Nellyn nahkainen korkeavyötäröinen hamekin saapui eilen, mutta pettymys oli suuri: liian pieni! Se olisi ollut niin upea ja kaikkea mitä toivoin, mutta M-koko oli liian pieni. Ei auta muuta kuin lähettää takaisin ja sovitellä liikkeissä vähän samantyylistä hamosta, ehkä se oikea löytyy joskus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!