perjantai 28. joulukuuta 2012

Testissä acne killer


Mulla on ollut kuukauden ajan testissä lux style:n acne killer kasvonaamio, joka lupaa viedä heti ensimmäisellä kerralla mennessään finnit ja mustapäät. Olin erityisen innostunut ajatuksesta, että voisin vihdoin sanoa mustapäille hyvästit! Mikään tuote ei ollut aikaisemmin onnistunut haalentamaan tai edes poistamaan mustapäitä, joten ajattelin kokeilla tätä tuotetta, koska vaikutti lupaavalta. Kerran viikossa mömmöä naamaan puoleksi tunniksi ja iho olisi täydellinen, kuulostaa hyvältä.

Oma ihoni: mulla on ollut akne nuorempana ja tällä hetkellä ihossa aika paljon pientä ja vähän syvempääkin finniä. Mustapäät ovat todellinen viholliseni. Kuitenkin voisin sanoa tämän olevan pintakuiva sekaiho eli ei helpoimmasta päästä.

1. käyttökerta
Levitin mustaa mössöä kasvoilleni ja se kovettui varsin nopeasti kuten oli luvattu. Pidin puoli tuntia naamiota kasvoillani ennen kuin lähdin poistamaan sitä. Sitä ennen otin tietty kuvia, koska olin aika hauskan näköinen! Naamio oli kuin muovia kasvoillani ja lähdin leuan kohdalta repimään naamiota. Hitusen kipeää teki. Otsalta en saanut enää revittyä, joten pesin sen vedellä pois.

Lopputulos: Kasvoista tuli ihanan pehmeät ja sileät! Pienensi finnejä kasvoilta, mutta mustapäät eivät kadonneet mihinkään.

2. käyttökerta
Tein taas samaan tapaan kuin viimeksi.

Lopputulos: Taas kerran kasvot ihanan pehmeät ja sileät. Mustapäät ovat vaalentuneet vihdoin! Se tuntuu tehoavan!!

3. käyttökerta
Kasvonaamio kasvoissa. Puolentunnin aikana ehdin sopivasti lukemaan tenttikirjallisuutta.

Lopputulos: Kasvot tuntuvat jälleen ihanalta, mutta finneihin ei samalla tavalla purrut. Syynä voi olla toki liika suklaan popsiminen joulun alla. Mustapäät ovat todellakin taas vaalentuneet! Mahtavaa!

4. käyttökerta
Tässä puolessa tunnissa ehtiikin hyvin tiskata ja naureskella omaa naamakuvaa.

Lopputulos: Kasvot ihanan tuntuiset vielä seuraavinakin päivinä. Hitusen tappanut finnejä ja näppyjä. Mikä tärkeintä: todellakin vähentänyt mustapäitä! Voisin pian jopa harkita kulkevani ilman meikkivoidetta..

Tuomio:
Finnejä olisi voinut tappaa tehokkaammin, mutta oiva apu siihen. Ainut tuote, joka on saanut mustapäät vaalenemaan, joten naamio on ollut tehokas. Ei toimi vielä ihan ensimmäisellä kerralla, mutta maltti on valttia!  Suosittelen tätä ja erityisesti niille, joilla on sama mustapää ongelma kuin meikällä! Itsessään ei varmaan finnejä poista, mutta jos yhdistää terveelliseen ruokavalioon ja hoitaa ihoa muuten, niin voi olla varsin toimina yhdistelmä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!