tiistai 4. joulukuuta 2012

Tehdään tästä kauniimpaa


Joulutunnelmaa edullisesti. Kaitaliina indiska 14,95e ja peltirasia h&m home 5,95e

Hei kaikille. Haluan vaan ensiksi kertoa, että mulle on tässä tapahtunut jotakin aika järkyttävää ja siksi nää viime päivät ja tulevat tulee olemaan rankkoja. Blogia joka tapauksessa tahdon kirjoittaa ja aion myöhemmin avata tapahtumia. Oon tehnyt rikosilmoituksen ja toivon, että asiat kääntyisi vain parhainpäin. Jotenkin vain surettaa se, että musta tuntui oikeasti siltä, että asiat alkaa rullaamaan ja alan saamaan itteeni jotenkin kasaan.

Mä oon ollut viikonloppuna tosi kivoissa pippaloissa ja odottelen kovasti joulua, suuresti myös loman alkamista. Mulla olisi tentti ensi viikolla ja mulla on voimat tästä kaikesta vähän pois. Pitäisi muutakin tenttikirjallisuutta tässä vielä lukea ja yritän jostain kummasta repiä voimia. Mä en silti lakkaa tekemästä maailmasta kauniimpaa. Ennen viikonloppua pääsin jo ihanasti joulutunnelmaan, kun koristelin piparkakkutalon, ostin ihanan jouluisen peltirasian, jonka täytin suklaalla sekä löysin vihdoin viimein ihanan kaitaliinaan ruokapöytään. Sytyttelin joka puolelle kynttilöitä ja katselin kaikkea kauneutta, kun joka puolella näytti joululle. Joulussa on jotain kaunista ja ihanaa rauhaa, vaikka siitä on tehtykin vain pelkkää kaupallisuutta. Kuitenkin on tärkeää tavoittaa se joulun henki ja se mistä siinä kaikessa on kyse. Vaikka ei kuuluisi kirkkoon tai kokisi kristillistä sanomaa omakseen, niin joulun mielen voi silti saavuttaa.

Ne kolme päivää, jolloin maailma pysähtyy; kaupat, virastot ja koulut ovat kiinni, vietetään aikaa läheisten kanssa, syödään hyvin ja rauhoitutaan sekä nautiskellaan. Joulusta on vain niin typerää ottaa stressiä; miksi pitää se kämppä siivota kaappeja myöten? Miksi ostaa ihmisille väkisin lahjoja viime hetkellä? Miksi stressaamme ruuasta? Onko oikeastaan kyse siitä, että haluamme kaiken olevan täydellistä? Muistaako kukaan kuitenkaan, että oliko asunnossa monta pölypalloa tai puuttuiko joulupöydästä rosolli? Sitten ne joululahjat..siinähän on vain kyse antamisen ilosta ja siitä, että toista ihmistä haluaa ilahduttaa. Parhaiten joululahjastressiä helpottaa se, että aloittaa lahjojen ostamisen ajoissa (huom. itse olin ostanut jo marraskuussa lahjat!) ja jos ei tiedä mitä ostaisi lahjaksi, niin voi kysyä ihan reilusti, mitä toinen tarvitsee. Nuorille erityisesti lahjat ovat tärkeitä siinä mielessä, koska tällöin nuoret saavat sitä, mitä haluavat tai tarvitsevat. Mitä vanhemmaksi tulee, niin lahjat ei tunne enää vaan niin tärkeiltä. Kyse on vaan siitä hetkestä läheisten kanssa.

6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniin näköstä! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään niin paljon tästä sun blogista =) Ihana kun postaat niin aidosti :) Jäin lukiaksi =)


  nennukkka.blogspot.fi
  Käy kurkkaamassa myös mun blogiin ja liity jos tykkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia Nea! Käyn vähintään kurkkaamassa =)

   Poista
 3. Ihana piparkakkutalo!!:)

  http://mylife-iira.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!