lauantai 29. joulukuuta 2012

Perfection


http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288527683330.html
http://www.avatv.fi/rakkausjaseksi/artikkeli.shtml/miesten-salainen-listaus-tallainen-on-taydellinen-nainen/2012/12/1674081

Bongasin tänään iltalehden artikkelin, jossa kuvailtiin täydellistä naista 100 vuotta sitten: "75kiloinen, tykkää autoista ja pihveistä. Ulkonäöltään vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen". Elän siis täysin väärässä ajassa! Laitoin vastaavasti googlehakuun, millainen on täydellinen nainen nykypäivänä ja tulos oli ylemmän kuvan mukainen: ruskeahiuksinen, isorintainen, pienijalkainen, menestyvä, älykäs, kikattava, pitkäsäärinen, valkoahampainen ja pukeutunut punaiseen. Huh huh, miten pitkä listaus! Onneksi nämä ovat keskiarvoja, mutta jotain perää näissä on siinä mielessä, millaiseksi koemme täydellisen naisen tai ihmisen yleensä.

Ihmiseltä vaaditaan nykyisin niin uskomattomia, ettei ole edes ihme, jos koemme jatkuvaa alemmuuden tunnetta. Haluamme olla kauniita, fiksuja, menestyviä ja hyviä tyyppejä kaikinpuolin, mutta sellaista ihmistä ei ole olemassa, joka täyttäisi kaikkien ihmisten näkemyksen täydellisyydestä. Pahoitamme automaattisesti mielemme, jos joku ei pidä meitä viehättävinä tai fiksuina. Mielestäni olisi aika pelottavaa tavata tälläinen täysin täydellinen ihminen. Eihän sellaista uskaltaisi edes lähestyä!

Elämä on nykyisin hyvin ulkonäkökeskeistä ja pinnallista, sillä kaiken tulee näyttää ulkoisesti hyvältä. Samanaikaisesti henkilö on sisäisesti täysin rikki ja hukassa. Epätäydellisyys on mielestäni jopa mielenkiintoisempaa. Rakastamme aina elämän päänäyttelijöitä, mutta aidosti kiinnostusta herättää sivuosannäyttelijät. Heidän elämänsä ei näytä päällisin puolin täydellisiltä, mutta he ovat varmasti aitoja ja siksi niin mahtavia. Kun tälläisiin ihmisiin kunnolla tutustuu, niin eräänä päivänä huomaakin kuinka upeita ja sädehtiviä he ovatkaan. Heillä ei ole täydellistä ihoa, hiukset eivät ole kuin kultaa ja he eivät ole kympin tyttöjä ja poikia. Mielestäni täydellisyys on aitoutta ja hyväsydämmisyyttä, joka näkyy ulospäin henkilön omanlaisena kauneutena.

2 kommenttia:

 1. oon ihaa saman mietlä sun kanssas! maailma on nykyään ihan liian pinnallinen, sen takia moni ihminen joutuu kärsimään esim. syömishäiriöistä joka on mun mielestä ihan hirveää

  http://meandmylittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja yleensä vedämme itsemme ihan piippuun, koska haluamme olla juuri kaikinpuolin pidettyjä ja menestyneitä muiden silmissä D:

   Poista

Kiitos kommentista!