perjantai 21. joulukuuta 2012

Minun maailmani ei lopu tänään


Haluun ensimmäisenä pahoitella kuvien laatua, koska mulla ei oo muita kameroita nyt tässä käytössä. Toivottavasti kuitenkin kelpaa!

Joo no tänään ollaan menty tukkaputkella, joka alkoi täysin siitä, kun en jaksanut aamulla nousta sängystä. Seitsemän päivän työputki ja neljän aamut olivat tehneet tehtävänsä. Väsymys on edelleen aika kova, mutta menossa olen ollut. Kävin kampaajalla tekee mun hiuksille tehohoidon ja värjäyttämässä kulmat. Täytyy ens vuoden puolella käydä leikkauttamassa tukkaa ja raidoittamassa hiukset, koska en oo näille kutreille muuten tehnyt tässä puoleen vuoteen. Se vaan vaatii ikävästi rahaa ja vielä tällä paksulla tukalla. Tämän jälkeen riensin viimeiselle psykologin käynnille, josta myöhästyin kiitos bussin. Tässä tämän vuoden sisällä on tapahtunut niin uskomattomia muutoksia koulun, työn ja ihmissuhteiden sekä oman psyykkisen hyvinvoinnin saralla, että voin olla aika ylpeä itsestäni. Alan olemaan ensimmäistä kertaa elämässäni onnellinen. Tuntuu vaan niin superoudolta, että jatkossa menen puhumaan jollekin aivan eri tyypille, kun terapia alkaa. Haikein fiiliksin ja mulle tulee oikeesti ikävä mun psykologia. Pakko mennä vain eteenpäin.

Sitten kävin kanssa kirjastossa lukemassa kristinuskon historiaa, jota luen huonolla omallatunnolla, koska se on ollut mulla jo reilusti yliaikaa ja olisi kivaa päästää seuraava lukemaan kyseistä opusta. Mulla oli kuitenkin niin sairaan kova nälkä, ettei siitä meinannut oikein tulla mitään. Onneksi pääsimme pian kaverin kanssa chicosiin syömään ja vaihtelemaan kuulumisia sekä lahjoja. Sain sitä, mitä juuri tarvitsen; kestorätin, kauhanlepuuttajan ym. kivaa. Käytiin vielä kiertelemässä ja kaartelemassa kauppoja, kunnes oli aika mennä kotiin. Oon ihan superpoikki, enkä omantunnontuskista huolimatta saa välttämättä tenttikirjaa luettua tänä iltana. Mut hei camoon, mulla alkoi tänään sentään kunnolla loma; ei töitä tai koulua.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ja ihanaa ku sulla on asiat menossa parempaan päin! ;33

  http://nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se todella mahtavaa, vaikka onhan sitä vielä tekemistä itseni kanssa =)

   Poista
 2. Tän blogin ulkoasu on ihana!:)

  http://anythingcanhappen-jonna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu! :) Oot tosi kaunis :> ja nam tuo toinen kuva :p

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!