keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Last time shopping before christmas

Heipä hei vaan kaikille! Luulin jo ostaneeni kaikki joululahjat, mutta ostinkin vielä iskälleni ja yhdelle kaverilleni (sekä vielä äidille ja poikaystävälle..) yhdet paketit. Olin ekaksi ajatellut, etten ostaisi iskälleni mitään, koska mietin ettei hän halua mitään. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja mielestäni jouluun kuuluu jakamisen ilo, joten ostin hänellekin. Hän ei ole mikään suuri jouluihminen, mutta ajattelin muistaa häntä käytännöllisillä jutuilla, joita hän tarvitsee. Isikin oli tänään kuulemma heltynyt sen verran joulumielelle, että oli ostanut mulle ja Joonaksen joululahjan. Joulumieli siis tarttuu. Onneksi ostin vielä shoppailukierroksellani työkaverilleni lahjan, koska hän oli ostanut myös mulle. Voin kuvitella, kuinka onneissaan hän on, kun pääsen ojentamaan hänen unelmiensa iphonen kuoret! Kaveri oli etsinyt sellaisia valkoisia enkelisiipikuoria pitkään ja kerroin aikaisemmin jo hänelle nähneeni jossain sellaiset. No mutta h&m:n kassalla ollessani huomasin siinä juuri sellaiset, enkä todellakaan voinut jättää niitä kauppaan. Löysin stokkalta vielä muuta pientä lisäkivaa hänen lahjaansa. Mä oon saanut ostettua monelle ihmiselle tänään paljon lahjoja ja edullisesti, joten lahjojen ostaminen ei ole vaikeaa, kun ostaa ajan kanssa ja ajatuksella. En haluaisi ostaa kenellekään mitään turhaa ja typerää.

Mulla alkoi tosiaan duuni tänään puoli kuusi aamulla ja muutaman tunnin päästä pääsin hypyille, joten menin viimeisille jouluostoksille jumboon. Tuli vaan tosi mummofiilis, kun seisoin vaateliikkeiden edessä odottamassa, että ovet aukeutuisivat. Sain 1,5 tunnissa tehtyä kaikki ostokset rauhassa ilman hulluja ruuhkiä, kun ymmärtää mennä aikaisin. Kaiken tämän jouluostosten keskellä myös kävin kuolaamassa vaatteita ja ihania asusteita. Kattelin vaan, että Christelle&Co-merkillä olisi taas paljon kaikkea kivaa ja yksinkertaista vaatetusta. Täytynee vain seurailla, milloin kyseiset vaatekappaleet saavat alelapun.. Kävin vielä lounastamassa prismassa ja sitten takaisin töihin. Muuten oonkin ihan innoissani pakeroinnut lahjoja. Oikeasti joulu on jo ensi viikolla!!!
2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea sun kirjoituksia, koska kirjoitat niin kivasti :) ja myös tosi sopivasti niin jaksaa lukea. Ihania kuvia ja supersöpö ulkoasu ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!