maanantai 29. lokakuuta 2012

Maaseutu


Kollaasia vanhempieni luota maaseudulta. Menin porukoille töiden jälkeen perjantaina ja yövyin yhden yön. Tehtiin äitin kanssa mun halloween asua eli toogaa. Tänään sit näin millainen lopputulos on ja siitä tuli aika hyvä. Tosi vaikeeta selittää, miltä tulen näyttämään, joten laitan myöhemmin kuvaa. Mä rakastan halloweenia ja mun mielestä on aina joka vuosi yhtä siistiä, kun se taas saapuu. Kaupallinen jenkkijuhla tai ei, mutta tykkään tykkään silti! Ostin muuten tosi kivan joulukalenterin tänään..ja nyt on vasta lokakuu. Oon aikamoinen jouluintoilija. Ei enää kauaa jouluun..

Viime viikolla ensilumet saapuivat Suomeen ja ilma on viilennyt ihan sairaasti. Teen jäätymiskuolemaa ja haaveilen vähän paremmasta syystakista. Mutta toisaalta saapuu pian hullut pakkaset, joten väliaikatakkia en ehtisi hirveästi edes käyttää ja talvitakkia en halua vielä pukea. Inhottaa vaan palella. Todella suuria ongelmia. Kylmyys ja pimeys on kyllä vaikuttanut muhun, sillä oon koko ajan ihan hirveen väsynyt. Toivottavasti alkaisin vähän virkistymään ja voisin lopettaa energiajuomien litkimisen.

4 kommenttia:

 1. sun blogi on ihanan yksinkertainen ja oot tosi nätti.. mutta jotain väriä tämä ehkä kaipaisi :)http://tiiam--tiianblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi Tiia! Oon itekin miettinyt aivan samaa, mutta en ole vielä keksinyt, miten toisin kivasti sitä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!!:))

  http://emiliaadele.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!