torstai 1. marraskuuta 2012

Kiintymys

Viikset. Kaulaketju ostettu glitteristä 8,90 e

Ketjusta ja korusta tulivat yhdessä kaulakoru. Koru maksoi glitterissä 2e

Koru plus avaimet=avaimenperä. Löysin herkullisen korun glitteristä hintaan 2 e.

Morjens kaikille! Ihanaa on ollut kirjatua blogiin sisällä ja huomata kommenttien tulva, kiitoksia mahtavista kommenteista kaikille! Tässä vähän kuvaa mun uusista ihanista koruistani. Pääsivät heti käyttöön. Tää päivä on mennyt paremmin kuin eilinen, koska pääsin heti aamu yhdeksältä avautumaan stressistäni psykologille. Hänellä oli asioille jokin teoria, jota mun piti miettiä, mutta taisin jo unohtaa sen.. hyvä minä! Epäonnistumisen pelko on mulla vaan niin suuri, koska inhoan epäonnistumisen tuomaa tunnetta ylikaiken. Uskaltaisinkohan joskus antaa itseni epäonnistua jossakin? Olenhan sentään ihminen.

 Huomenna tapaan ensimmäisen terapeutti-ehdokkaan aivan yliopiston vierellä ja mua ehkä ihan vähän jännittää. Toivottavasti se ei oo mikään kauhea täti. Olisi jo tosi kivaa löytää jo terapeutti, mutta täytyy myöntää, että mulle tulee oikeesti ikävä mun psykologia. Hassuu, kuinka tuollaiseenkin ihmiseen ehtii kiintymään. Aluksi oli outoa olla asiakassuhteessa nuoren miehen kanssa, jolle en olisi koskaan uskonut avautuvani. Tässä taas pääsin huomaamaan, kuinka oleellinen asia on ihmisen persoona, ei sukupuoli tai ikä. Olen ollut aika onnekas, kun on saanut jutella ihmisen kanssa, joka aidosti välittää ja kuuntelee.Joku ihminen saa edes hetkeksi katoamaan sisäisen yksinäisyyden tunteeni.

6 kommenttia:

  1. mulla on tosi samanlainen fiilis, ku pitkään piti tunteita ittellään kunnes sai alkaa puhua jollekkin niistä fiiliksistä. tsemppiä ja et oo ikinä yksin ! (--:

    http://netanturinoita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. kivoja koruja! :)

    <3: mamitun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihania koruja! Varsinkin tuo viiksi-kaulaketju, sopii hyvin Movemberiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!