maanantai 12. marraskuuta 2012

Sisustuslöpinää


Heippa vaan kaikille! Nyt on vanha sohvan rotisko heitetty kaatopaikalle ja uudempi kivempi tilalla. Meillä oli aikaisemmin siniharmaa kulmadivaani, josta oli kangas ihan mäsänä, niin oli kivaa päästä siitä vihdoin eroon. Nykyinen on siisti vaalea kolmenistuttava sohva. Täytynee laittaa lähipäivinä uutta kuvaa sohvasta. Haluun vaan saada uudet tyynyt, koska nyt ei ainakaan nuo nykyiset oikein sovi. Monet tutut on tosi välinpitämättömiä sen suhteen, että miltä kämppä näyttää ja mä oon niin päinvastainen! Koen tosi tärkeeksi, että ympäristö, jossa elän eli oma kotini on omannäköinen. Välillä on vain aivan mahdottoman vaikeeta valita kämpän tyylisuunta, koska tykkään tosi monista sisustustyyleistä; vanhasta, modernista, vaaleesta, värikkäästä ja eksoottisesta. Kuitenkin on juttuja, joista en ehdottomasti pidä. Tällaisia ovat 90-luvulta peräiset lasivitriinit, kuluneet nahkasohvat, tumman vihreä tai mauton tyylien ja värien yhdistelmä. Se, mitä voi pitää rumana ja tyylittömänä on joka tapauksessa katsojan silmässä.

Millainen sisustustyyli on teidän juttunne ja mistä ettet todellakaan pidä?

4 kommenttia:

  1. kivoja tauluja!(ko) Tykkään ite kaikesta yksinkertaisesta ja modernista, tällähetkellä huoneessa esim en tykkää yhtään seinän väristä, ja työpöytä ei sovi mihinkään... onneks kohta on joulu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ovat tauluja :D Joo siis mäkin ootan joulua, kun pyysin äitiltä ikean lahjakorttia, niin pääsis ostaa uuden tv-tason ja olohuoneenpöydän, ainakin jomman kumman niistä :o

      Poista
  2. Ihania tauluja! Itsekin tykkään kovasti mustavalkoisista tauluista ja kuvista - no okei, tauluista ja kuvista muutenkin, jonkin sortin taiteilija ja taideintoilija kun olen :D Oma sisustustyylini on aika rönsyilevä, en ole ollenkaan minimalismin ystävä. Värejä saa olla, eikä kaiken tarvitse sopia täydellisesti yhteen, kunhan tunnelma on kohdallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkoisissakuvissa tunnelma tiivistyy ihanasti! Tosta oon kans samaa mieltä, ettei kaiken tarvii täydellisesti yhteen. tykkään esim. siitä, ettei kaikki astiat oo samoja :D

      Poista

Kiitos kommentista!