tiistai 29. toukokuuta 2012

Muumeja ja ihmismielen kiemuroita








Muumimuki ja metallinen muumiteelaatikko K-Citymarket

Cittarista löysin uusimman muumi kesämukin 2012 plussatarjouksella ja alelaarista suloisen metallisen muumien teeboksin vaivaisen 7 euron hintaan. Rakastan astioita ja muumimukeista pidän erityisesti. Mulla alkaa valitettavasti olemaan liikaa monenmoisia mukeja, joten joudun harkiten ostamaan myös noita muumimukejakin.

Eilen tosiaan kävin myös psykologin luona ja lääkäri oli myös paikalla. Joudumme ottamaan pikkuisen aikalisän terapian haun suhteen ja tapaamaan maanantaina pikaisesti, sillä mulla epäillään kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Minussa siis asustaa kolmenlaista mielialaa: ylipirteää yliminää, tavallista tasapainoista Jenniä ja masis persoonaa. Huomenna lääkärissä tehdään lisätutkimusta ja saadaan selville asian laita ja vaihtuuko lääkitykseni. Viime perjantaina, kun tapasin psykologini olin aika hilpeissä fiiliksissä, niin hänelle selvisi vihdoin asian laita. Pikkuinen takapakki, mutta tarpeellinen tieto. Uudet lääkkeet pelottavat ja musta pitäis kai tulla normaali. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta en haluisi menettää ylipirteää ja surumielistä Jenniä, sillä ne ovat olleet aina osa minua. Tuntuu kuin menettäisin osan itsestäni.

12 kommenttia:

  1. Itekkin tykkään muumisarjasta. Mulla on noita teemukeina. Haluisin sellasen puisen muumitarjottimen mut makso niin paljon etten voinu heti hankkia. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, mä en oo ees tienny et noita on teemukeina :o niitä tarjottimia saa välillä ihan halvallakin, kannattaa vähän kurkkia alehyllyjä ;>

      Poista
  2. Oikun oot tosi kaunis Jenni! Sun blogi on tosi ihana ja noi muumisarja ton ihan sika söpöi :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos, ihan punastun :> Muumit on ihania :333

      Poista
  3. oii muumimukeja! niiin söpöjä ja sulla on tosi ihana blogi!!

    VastaaPoista
  4. muumimukit on parhautta<3 ja kivoja kuvia sulla täälä:)

    http://piecesofmylife-sanni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Vähä ihanat muumimuit :3 jja hyvä laatuisia kuvia :)

    http://kind-of-sweet-life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Voi söpö tuo muumimuki ja -rasia! Tykkään tosi paljon tästä sun blogista, tosi mukavaa luettavaa ja olet hurjan kaunis :)

    http://draw-the-line-iida.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kiitos olipas kivaa saada noin mukavia kommentteja =)

    VastaaPoista
  8. hei ihana postaus ja oot tosi nätti! :o

    ps,
    Huomasin Demissä, että olit osallistunut keskusteluun, jossa liitytään toisten lukijoiksi, joten jos tykkäät niin käyppäs liittymässä mun lukijaksi http://mmilya.blogspot.com niin mä liityn sun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!