lauantai 19. toukokuuta 2012

Porkkanasämpylät

Tässä vähän kuvamateriaalia vapaapäivän leivontaurakasta ja tuloksena herkulliset porkkanasämpylät! Tein ton taikinan moninkertaisena, niin sen vuoksi puhun urakasta, vaikka ohje on tosi simppeli. Eniten aikaavievää on porkkananoiden kuoriminen ja raastaminen. Tässä on todellisia luomusämpylöitä, joita ei tarvitse kaupasta ostaa ja tiedät mitä syöt. Luomu on vähän huijausta. Jos ostat kotimaista niin se on aivan samaa kuin luomu, sillä Suomessa ei laiteta samanlaisia myrkkyjä joka paikkaan kuin ulkomailla. Leipä on muutenkin tosi kallista, joten jos haluat säästää leivot itse leipäsi ja sitä riittää pitkäksi aikaa kun heität osan pakkaseen.

Tämän ohjeen saat pirkan sivuilta, eikä tosiaan ole mikään haastava juttu. Sämpylät ovat ehdottomasti parhaita juuri leivottuna, kun voi oikein sulaa sisään ja heität väliin juustoa ja tuoreita kasviksia. Teekin maistuu erityisen hyvältä silloin. Hienoja leivontahetkiä!

12 kommenttia:

 1. awwww kui ihana toi Nipsu-muki ! ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi :))

  http://kukkaisneito.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. oii nipsu on söpö :D mut hei upeen olonen blogi, kivoja kuvia (:

  http://ttomorrowisjustamystery.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Et tietenkään ole liian vanha :D! Tuo oli vain tämän hetkinen ikähaarukka eli tähän mennessä rinkiin on osallistunut 16v-19v tyttöjä, joten jos olet kiinnostunut niin mukaan vaan. Pari muutakin kakskymppistä on pistänyt viestiä että olisi kiinnostuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei tosi hyvä juttu. Seuraillaan tilannetta :)

   Poista
 5. Alko heti tekee mieli karibian aurinko-teetä ja leipää :D

  VastaaPoista
 6. voi näitä ruokakuvia, iskee aina ihan järkyttävä himo!
  Mielenkiintonen blogi, jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika, suosittelen kokeilemaan :> Ja tosi kivaa, kun jäit lukijaksi ;>

   Poista

Kiitos kommentista!