perjantai 18. toukokuuta 2012

Pinkki unelma




Löysin vihdoin viimein tämän liikkeen kampista, jossa myydään Ted Bakerin lompakoita! Työkaverini muisti juuri tiistaina ostaneensa oman lompakkonsa Modasta ja riensin sinne heti seuraavana päivänä. Kauheaksi ongelmaksi muodostui vain, että minkä värisen valitsisin noista kaikista kaunokaisista. Olin lähellä ottaa oranssin tai mustan, mutta ajattelin kuitenkin pysyä pinkissä, johon juuri alunperin ihastuin. Hävettää vaan tunnustaa, että lompakko maksoi 99 euroa, melkein satasen, auts! Sillä rahalla saisi jossainpäin maailmaa vaikka mitä. Parasta lompakossa on kuitenkin se, että korttitilaa riittää ja yleensäkin kaikenmaailman lippulaput mahtuu nyt sisään. Mitäs tykkäätte? Onko järkeä maksaa lompakosta 99 euroa? Okei jälkimmäinenn kysymys oli vähän hassu, mutta nyt sitten syödään nuudeleita loppukuu.

12 kommenttia:

  1. Hehheh, himoshoppaajan salaiset unelmat! :D ei mutta, aivan ihana lompakko, ja kyllä varmaan kestää tuolla hinnalla käyttöa, ja katseita tottakai! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tää tämmönen himoshoppaajan lompakko :DDD

      Poista
  2. Oi vitsi, niin ihana! Mielummin itse tuosta olisin tuon hinnan maksanut kuin taas esim. Guessin rahapussista... Tuo on täydellinen, toivottavasti tuollaisia tulee meidänkin Modaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä aattelin kans samaa. Suomessa noi guessit on kalliita, mut jenkeissä ihan sika halpoja, niistä on vaan tehty kalliita tuotteita :O Mut toi on perfect<3

      Poista
  3. aaa täydellinen ! Harmi vaan ettei sovi mun lompakolle tollasten lompakoiden ostelu :D ja kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tuon eteen saa tehdäkin työtä, et on varaa :DDD

      Poista
  4. ihana lompakko! Kelpais mullekkin, ehkä täytyy käydä itsekkin vähän ostoksilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita oli tosi paljon eri värejä, kandee kysyy myyjiltä, koska niiltä löytyy varastosta mahdollisesti lisää. Mä ostin ton ison, mut se pienempi makso 80 euroa, et jos tykkää vähän pienemmästä :)

      Poista

Kiitos kommentista!