keskiviikko 29. elokuuta 2012

Yliopistolla

Heissan, nyt on yliopisto-elämä lähtenyt käyntiin ja oon ollut niin väsynyt, etten oo hirveesti jaksanut kirjoitella. Kaikki on niin uutta ja luennot opiskelusta uuvuttaa, varsinkaan kun en oo pariin vuoteen kouluja käynyt. Rahat ovat olleet niin vähissä, ettei meikällä ollut varaa ostaa kuin Vantaan sisäinen ja kuinkas kävikään; tarkastaja antoi mulle 80 euron sakon! Jes, tämäpä auttaa  heikkoon rahatilanteeseen. Perjantaina tulee palkka ja sitä meneekin vuokraan. Koska hajotin viime viikolla objektiivini, joudun tällä viikolla käymään ostamaan uuden. Sen verran jouduin ryöväämään säästötililtäni ipad-rahat. Liikaa menoja, muttei samalla tavalla tuloja. Mutta Kela, milloin muistat minua? Mutta kuitenkin älkää ihmetelkö ihmiset, jos ei kuvia hirveästi ilmesty, sillä objektiivia ei mulla nyt vielä ole. Maanantain se oli vain lainassa.

Mutta mitäs me uudet teologian opiskelijat ollaan siis tehty? Oikeastaan kuunneltu opintoihin liittyviä luentoja, syöty halvasti yliopistolla, käyty ratikka-ajelulla ja ohjelmaa ois viel luvassa tällä viikolla. Mä jätän huomisen  suunnistuksen väliin ja baari-illan..joo ei oo rahaa, mutta lähden mummin synttäreillä käymään. Enköhän mä ehdi viidessä vuodessa tutustumaan porukkaan? Toivottavasti.

2 kommenttia:

  1. ärsyttävää kun kaikkeen pitäis riittää rahaa, mutta kun ei :D harmi juttu noi sakot, ite en oo tarkastajiin törmännyt kun ehkä kerran! Mutta aina ne asiat jollain tavalla hoituu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl pikkasen harmittaa. ei mennyt tää viikko ihan putkeen :D Mutta totta, eiköhän asiat järjesty :>

      Poista

Kiitos kommentista!