maanantai 20. elokuuta 2012

Krakova 3/4 shoppailuparatiisissa.
Voih, löysin Krakovan reissulta niin paljon kaikkee kivaa ja ihanaa, mutta kaikkea en voinut valitettavasti ostaa. Pääosin tein kaikki vaateostokseni Florenskan ostoskadulla sekä Krakovan Gallerian suuressa ostoskeskuksessa. Osa jutuista olivat samaa hintaluokkaa kuin Suomessa, mutta sitten taas myös halvempaa. Yksi mahtava juttu oli se, että vaate-ja kenkäkokoja oli hyvin saatavilla kuin vastaavasti Roomassa, jossa suurin vaatekoko oli M. En oo mikään pieni kaveri, joten on ihan kivaa kun omaa kokoa löytyy kaupasta ja että koko L on oikeasti kokoa L. Ääh rakastan vain niin paljon uusia vaatteitani! Löysin kyllä niin paljon kaikkea mahtavaa syksyyn ja sopivaan hintaluokkaan! Haluan hehkuttaa vielä Reserved-liikkeestä löytämiäni 50 euron saappaitani, sillä olen vuosia etsinyt juuri tuollaisia saapikkaita tuloksetta. Nyt ne ovat minun. Mun uuden nhakarepun, jonka ostin myös reissusta tulette näkemään eräässä tulevassa postauksessa..

Vihreä neule New Yorker, Huivi Reserved, sulkatoppi New Yorker, Toppi New Yorker, mustaharmaaneule ja vyö Orsay ja saapikkaat Reserved.

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita oot löytänyt! Tuli itellekin hirveä shoppailuhimo kun katteli toisten kivoja löytöjä :D Mielenkiintoinen ja hieno blogi muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna. Oli ihanaa tehdä mahtavia löytöjä :)

      Poista

Kiitos kommentista!