keskiviikko 22. elokuuta 2012

Punavuoressa.
Eilinen päivä kuvina, ainakin pääosin. Isoveikka ja äiti tuli mun luona käymään, kun pääsin psykologin tapaamiselta kotiin. Huh, se oli rankka tapaaminen. Oli kuitenkin kivaa, kun äippä ja veli tuli käymään pitkästä aikaa täällä munkin luona. Kun oltiin kahvit juotu ja herkkuja syöty, niin suunnattiin kohti Helsinkiä. Käytiin yliopiston luota hakemassa mun ihanainen opiskelijakortti, joka tarkoittaa sitä, etten voi enää vältellä salilla käymistä. Ihan puhtaasta väsymyksestä ja laiskuudestahan se johtuu, että olen tämmösenä pullukkana tällä hetkellä. Oon vaan ootellut opiskelijakorttia sen vuoksi, jotta saisin halvemmalla uimahalli-ja salikortin. Okei ja se on ollut myös mun loistava tekosyy jäädä sohvalle lojumaan työpäivän jälkeen.

Pyörittiin punavuoressa erilaisissa liikkeissä, joihin yleensä ei tule mentyä. Joo, kävin myös Minna Parikan kenkiä kuolaamassa. Päästiin lopuksi meidän toiseen varsinaiseen kohteeseen eli Kaunis Veera nimiseen second hand-liikkeeseen, jossa pääosin myydään kalliita hyväkuntoisia merkkivaatteita, laukkuja ja kenkiä. Äiti löysi sieltä itselleen housut ja veljen naisystävä juhlavan paidan. Mulla on vaan valitettavasti liian kallis maku, jos pankkitililleni katsotaan. Koska oon Krakovan reissulta aivan köyhtynyt, niin joutui äiti tarjoamaan mulle kahvilassa. Ihana äiti. Harjoittelen selkeästi tähän opiskelijaelämään.

2 kommenttia:

 1. Heippa ! sulla on tosi kivan olonen blogi plussaa isoista hyvälaatusista kuvista ! Ulkoasu selkeä ja miellyttää mun silmää :))

  http://a-new-day-with-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida! Mukavaa saada positiivista palautetta blogin ulkoasusta :>

   Poista

Kiitos kommentista!