maanantai 20. elokuuta 2012

Krakova 2/4 Ruoka.


Ruoka oli aivan mahtavaa Krakovassa! Söin kahdesti kunnon pihviä, joka maksaisi Suomessa maltaita. Viimeisenä iltana sain herkullista pastaa, jota ajattelin väsätä vielä omassa keittiössä. Herkullisten ruokien lisäksi ravintolat olivat tosi kivasti sisustettuja ja myöskin omaperäisiä. Yhdessä kahvilassa, jossa kävimme oli erikoista omasta mielestäni se, että pöytiin piti mennä suoraan istumaan ja odottamaan tarjoilijaa. Aivan kuin olisimme olleet jossain ravintolassa. Tarjoilijoilla oli verkkosukkisten kanssa tosi lyhyet mekot, jotka olivat meidän silmissämme hieman huvittavat.

Mielestäni on ihan kiva, ettei Puolassa ole tippikulttuuria. Jotenkin kun Suomessa siihen ei ole tottunut, niin se vaikuttaa hieman vaivaannuttavalta, kun pitää miettiä paljon laittaisi ja jossain paikoissa tarjoilijat ovat painostavia. Krakovassa saa olla rauhassa tämän asian suhteen. Vaikkakin ruoka oli edullista ravintoloissa, niin drinkit olivat suhteessa kalliita verrattuna ruokaan. Halusin ehdottomasti kuitenkin maistella itselleni tuntemattomia drinkkejä, eivätkä ne tuottaneet lainkaan pettymystä päinvastoin!

Ennen kuin lopetan niin täytyy vielä mainita puolan ihanat irtojäätelöt. Valikoimaa on aivan hirvittävästi ja jätskit näyttävät niin herkullsilta, ettei voi olla maistamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!