keskiviikko 1. elokuuta 2012

No hair cutting!Hiusten kasvatukselle kuuluu tällä hetkellä hyvää, sillä en oo leikannut hiuksiani neljään kuukauteen ja ne ovat vielä kauniissa kunnossa. Ennen mun hiukset teki kuolemaa jo kahden viikon kuluttua leikkauksesta, mutta ei enää. Tässä on yksi salaisuuteni: en värjää enää kokonaan hiuksia. En tajunnut aikaisemmin, kuinka hiusten värjäys kuluttikaan hiuksiani, luulin vain laadun olevan luonnostaan huonoa. Esittelen lisäksi neljä muuta salaisuuttani; hiuspuuterin, silver-suihkeen, hiusöljyn ja kiillottajan.


Kcprofessonal hiuspuuteri
tarkoitettu samenttisen ilmavaan lopputulokseen ja viimeistelyyn, Itse käytän tuota vain puhtaasti hillitsemään hiuspohjan rasvaisuutta tai jos tukkani on vähän likainen. Hiukseni eivät kärsi nykyisin enää niin paljon kuivuudesta, kun aloin vähentämään hiusten pesua. Nykyisin riittää, että pesen hiukset kerran tai kaksi viikossa. Hiuspuuteri hoitaa loput. 10e Emotional.

Kcprofessonal silver-suihke
Ei enää monimutkaisia tai pitkään vaikuttavia shampoita tai hoitoaineita kellertävään tukkaan! Tämä sopii ehdottomasti kiireisille ihmisille. Vaaleat hiukset ennen pitkään alkavat kellertämään, joten tämä on oiva apu siihen vaivaan. Suihkauta vain kuiviin hiuksiin ja menoksi! 8e Emotional.

Schwarzkopf gliss-hiusöljy
Hiusöljy antaa hiuksille ihanaa pehmeyttä, kiiltoa ja vie kuivahtaneet latvat mennessään. Tämä on siis hiustenkasvattajien paras ystävä! Latvat pysyvät ehdottomasti paremmassa kunnossa, kun laittaa öljyä niihin silloin tällöin. Kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, miten haluat. 7e K-citymarket.

Goldwell gloss style-suihke
Okei idea on vain puhtaasti se, että hiukset näyttävät kiiltäviltä ja paremmilta. Ei kai se väärin ole? 16e kampaamoista. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!