lauantai 28. huhtikuuta 2012

Syntisen herkullista


Omatekemää hampurilaista, ranskalaisia, fetasalaattia ja patonkia, mikä voisi olla ihanempaa ja epäterveellistä. Kaverini oli antanut aikoinaan mulle hyvän hampurilaispihvin ohjeen, mutta nyt päätin kikkailla ja kokeilla uutta. Viimeksi kun olin tehnyt tortilloja multa oli jäänyt puoliksi käyttämättä santa marian taco texmex-pussi, jonka heitin jauhelihan sekaan. Tuli niin herkullista, voi että! Tämä herkkuateria kruunasi kyllä työpäivän jälkeisen päivän.

Hampurilaissämpylä on ihan ostettu kaupasta, jonka heitin vielä leivänpaahtimeen, siitä saa kivan rapean pinnan. Välissä on pihvin lisäksi tomaattia, salaattia, cheddar-juustoa, ketsuppia ja hampurilaiskastiketta.

Jennin herkku-hampurilaispihvi:
n. 6 pihviä

-400 g jauhelihaa
-puolipussillista santa marian taco texmex originalia
-hitunen suolaa, grillimaustetta ja oreganoa (tai pizzamaustetta)
-2 pientä sipulia tai 1 iso
-kanamuna

Aineet kulhossa sekaisin. Tee taikinasta pihvin mallisia ja paista pannulla. Älä paista liian kuumalla pannulla, sillä muuten pihvin pinta palaa, eikä sisältä paistu. Kasaa lopuksi hampurilainen ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Voi kauhia! Heti kun tän blogin avasin ja tuo hampparin kuva hyppäsi silmilleni, tuli ihan tajuton nälkä. :D tosi hyvän näköistä! Muutenkin mukava blogi! :)

    VastaaPoista
  2. haha hyökkäävä hampurilainen! Kiitos Fuff!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!