torstai 20. syyskuuta 2012

Väriä paletista
 Terve taas! Pääsin vihdoin taas kirjoittelemaan teille. Asiaa mulla aina riittää, mutta sanon vaan kiire. Eilen olin taas opiskelijapippaloissa elikkä futsisitseillä, jotka on siis tarkoitettu meille ensimmäisen vuoden opiskelijoille, joissa pääosa on vanhempia opiskelijoita opettamassa sitseilyä. Sitsithän on peräisin Ruotsista ja tämä on enemmän tämmöinen suomalainen versio, jossa naiset ovat pukeutuneet coctail-mekkoihin ja miehet pukuihin, juotiin, syötiin ja laulettiin. Mahtava meininki kaikin puolin humalan merkeissä. Siellä juotiin ja laulettiin lähinnä, eikä meinannut millään ehtiä edes syömään, koska joku oli aina pitämässä puheita ja laulatamassa. Jos joskus saatte mahdollisuuden osallistua moiseen tapahtumaan, niin suosittelen. Ehkäpä porukat, jotka ei juo saa niin paljoa irti sitseilystä.

Mutta meikkejä, mites ne liittyivät koko aiheeseen. Oon sen verran tässä opiskelun ohessa bailannu, joten oon paljon saanut paljon laittautua ja innostanut mut ostamaan uusia meikkejä. Meikkivinkkejä en jaa, sillä jätän sen ammattilaisille.

1. Gina tricon luomiväri. Ihana väri syksyyn. Taisi olla sellaiset neljä euroa, eipä paha.
2. H&M luomiväripaletti. Vihdoinkin löysin edullisen väripaletin, joissa on juuri ne värit, joita oikeasti tulee myös käytettyä!
3. Eyeliner Inglot. Ostin tämän tummansinisen Varsovan lentokentältä, vaikkakin kyseistä merkkiä saa kyllä Suomen Inglot-myymälöistä. Innoistuin kokeilemaan erilaisempaa väriä, enkä ole pettynyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!