tiistai 11. syyskuuta 2012

Oih syystakki!Takki h&m.

Sain sen! Kävin eilen ostamassa luennon jälkeen vihdoin tuon kuvassa olevan takin, jota olen syksyn kuolannut henkka maukassa. Oli vielä sen hintainen, että opiskelijakin raski ostaa sen. En vaan eilen pystynyt takista ottaa kuvia, mutta tänään jo saitte nähdä. Oon tosi monilla nähnyt kaupungilla noita takkeja, mutta enemmänkin oranssina. Itse lämpesin enemmän "punaisen" puoleen.

Tänään heräsin aikana ja menin jo yhdeksän aikaan rääkkäämään itseäni intervallibodyyn yliopistolle. Voin sanoa, että oli aika tahokasta ja meinasin jo ensimmäisen viidentoista minuutin jälkeen oksentaa. Ihan häpeäkseni täytyy tunnustaa, että olin varmaan porukan heikkokuntoisin. Vaikkakin kyllä kaikki lähtivät tunnilta yhtä punaisina ja hikisinä. Ensiksi tunnilla me lämmittelimme, jonka jälkeen teimme 5 minuuttia sykettä nostavia harjotteita ja taas vastaavasti viisi minuuttia lihasharjoituksia. Tätä sitten jatkuvasti vuoron perään. Kun lopuksi oli loppuvenyttelyn aika, olin onnellinen, sillä olin selviytynyt rankasta treenistä. Ensi viikolla taas uudelleen. Huomenna salille, sillä haluan oikeesti alkaa taas treenaamaan kuntoani =)

6 kommenttia:

 1. Oooi ompa ihanan erilainen tuo takki :D Tykkään hirmusesti! Muutenkin kiva blogi, oon eksynyt tänne mielestäni joskus ennenkin ja nyt liityin lukijaksi :) Käy säkin kurkkaan mun blogi ja liity ihmeessä lukijaksi jos kiinnostuit! :)

  http://lindis93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiitos Linda :) takki oli tänään ensimmäistä kertaa (vasta) päällä, hehe. Käyn katsomassa blogisi samantien-->

   Poista
 2. Ihana takki! :)

  http://lottaceciliaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. oi tosi kiva tuo takki! ja muutenki ihania kuvia:3

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!