maanantai 9. heinäkuuta 2012

Rakkautta rakkautta














Viikonloppu menikin häiden merkeissä. Lähdettiin menemään junalla morsiusparin luokse Lahteen ja yövyttiin siellä koko viikonloppu. Perjantaina syötiin ja juotiin sulhasen sekä bestmanien kanssa ihan rauhallisissa merkeissä. Lauantaina sählättiin kaikki samanaikaisesti, kun lähtö vihkipaikalle oli edessä. Aika hauskaa oli lähteä työkavereitten kanssa viettämään häitä, jossain määrin erilaista. Tein poikkeuksen kavereiden kuvien suhteen, sillä normaalisti pidän aika tiukkaa huolta kaikkien läheisteni yksityisyydestä. Tämä ei tule tavaksi.

Ihana pari vihittiin Lahden satamassa ja myöhemmin siirryttiin jonnekin syrjäisemmälle paikalle viettämään itse hääjuhlaa. Hyvää ruokaa, juomaa, seuraa ja musiikkia. Voisiko parempaa olla? Juhlissä oli perus kimpun-ja sukkanauhan heittoa, mutta myös huumorilla höystettyjä leikkejä. Morsiammella oli kaunis polviin asti ylettyvä mekko, joka sopi hienosti hänelle. Kai bongasitte punaiset Minna Parikan kengät hänellä? Sulhasella ja bestmaneillä olivat mustat converset jalassa. Rennolla meiningillä mentiin siis.

Juhlat venyivät aika myöhään, sillä me lähdettiin vielä kavereiden kesken juhlapaikalta jatkoille Lahden yöelämään. Häät ovat vain niin ihania juhlia ja täynnä rakkautta. Mut joo maanantai on ollut aika väsynyt. Kaikki sen arvoista.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista!