perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tyhmät tunteet


Mitenköhän asian lyhyehkösti ilmaisisi..Joku tyyppi tykkää susta, vaikka sekin seurustelee. Okei ei se mitään, minkä ihminen sille voi. Äh, mutta se on pitänyt jo susta kovasti ennen kuin alkoi seurustelemaan nykyisen kanssa. Voisin toki olla imarreltu, mutta musta tuntuu pirun pahalta tyypin tyttöystävän kannalta. Tämmöset jutut vaan ahdistaa mua pirusti, vaikka uskon, että ei oo helppoa tunnustaa moisia tunteita ihmiselle joka on parisuhteessa.

Tapahtui taas yhtä ja toista tämänkin seurauksena ja toivon voivani kelata aikaa taaksepäin. Tunnen itseni varsin hyväksikäytetyksi siinä mielessä, että olen psykologinkin sanojen mukaan hyvin herkkä, empaattinen ja sen vuoksi en osaa aina puolustaa itseäni. Olen vihainen ja pahoillani hänen tyttökaverinsa puolesta, sillä ei hän ansaitse tuommoista. En myöskään pidä siitä, että jos ihmiset tietävät, etten ole maailman tasapainoisin ihminen tällä hetkellä ja haluaisin olla ehjä ihminen, niin tätä kaikkea tullaan vielä lisää sotkemaan. Oon vaan nähnyt painajaisia koko asiasta, vaikka tapahtuneesta on jo viikko. Toisaalta tunnen itsenikin pahaksi. En vain osaa sanoa, mitä tehdä, tuntea tai ajatella. Pääni on vain niin sekaisin, enkä voi kertoa siitä kenellekään. Pirun yksinäistä.

5 kommenttia:

 1. Mulle on käyny noin myös, muista että oot arvokas tollasena, ja tuut todellakii löytämään jonku, joka haluaa olla sun kanssa, ja vaan sun kanssa :-)tsemppiä sulle, ja koita pärjäillä ! Kauheeta kun samaistun sun teksteihin kokonaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Harmi vaan, että etten oo poikaystävälle pystyny kertomaan tuosta.

   Poista
 2. En tiedä tunnetta, mutta kaverit kertovat jatkuvasti :(

  VastaaPoista
 3. voi hei tsemppiä sulle ! kaikki menee ohi ajan kanssa, ja sit elämä hymyilee taas :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!