sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Haikeus
YO-juhlat ovat ihanan iloista juhlaa ja haaveita täynnä. Kirjoitukset takana valkolakki päässä nuori suuntaamassa kohti tuntematonta, jossa elämä on täynnä toteutumattomia suunnitelmia ja ammattihaaveita. Omista valmistujaisista on jo kaksi vuotta aikaa ja muistelen niitä aikoja edelleen lämmöllä. Vaikka lukiossa oli toisinaan rankkaa niin kaipaan sinne suuresti. Elämä oli tuossa vaiheessa vielä niin huoletonta, Nyt pitäisi hakea pääsykokeisiin toistamiseen, huolehtia laskuista ja käydä töissä. Voih ja kotikin pitäisi vielä siivota! Kun alan ajattelemaan elämäni on vielä pelottavan avointa kaikille suunnitelmille. Tuleeko minusta teologi, yrittäjä vai tulenko jäämään nykyiseen työpaikkaani? Tämä tunne hieman ahdistaa ja pelottaa, sillä vuodet vierivät. Toisaalta murehdin liikoja, sillä laskujen maksamisen ohella voin onneksi haaveilla ja paljon! Ehkä pitää antaa hieman elämän viedä ihmistä, kait meistä kaikista tulee ihan kunnon ihmisiä, mitä ikinä päätämme elämässämme tehdä.

ONNEA SUURESTI KAIKILLE VASTA-VALMISTUNEILLE YLIOPPILAILLE, KAKSOISTUTKINTOLAISILLE JA AMMATTITUTKINNON SUORITTANEILLE!

4 kommenttia:

 1. Samat ajatukset on itselläni lukioajoista, päällimmäisenä juuri se muisto huolettomuuden tunteesta. Mutta varmasti niin sinulle kuin meille kaikille muillekin löytyy se oma paikka :)

  VastaaPoista
 2. Odotan nii paljo lukioo, ku syksyllä alkaa ! Toivottavasti jäis mullekki yhtä hyvät muistot siitä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ottaa kaikki oli irti, mutta myös opiskellakin. Kaverit on niin iso osa kaikkea. Hienot muistot jäivät =)

   Poista

Kiitos kommentista!