maanantai 11. kesäkuuta 2012

Herkutellaan KoKoista




Arabian Koko-kulhot ovat ostettu Anttilasta ja maksavat kappaleelta 5-6-euroa. Itse olen saanut kulhoja lahjaksi ja itse ostanut niiden ollessa alennuksessa. Kulhojen värit valkoinen, liila ja mintunvihreä.

Kävin tänään aamusta pitkästä aikaa salilla ja lihakset tulivat välittömästi kipeiksi..auts! Onko kuntoni noin pahasti romahtanut? Terveellisempi elämä-tavoite jatkuu, sillä en ostanut herkkuja ja söin vähä-kalorimpisia ruokia, sillä nyt on aika pudottaa painoa! Töistä päästyäni äiti tuli meillä käymään ja tehtiin herkulliset hedelmä-annokset ihanaisiin Arabian KoKo-kulhoihin. Rakastan niin noita värejä. Tavoitteeni taas jatkuu ja toivottavasti saan pidettyä siitä vielä kiinni.

Töissä kerroin joillekin työkavereilleni aikeistani työpaikan vaihdon suhteen ja pitivät sitä kannattavana vaihtoehtona. Heillä itsellään oli yhtä paska olo työvuorojen kanssa ja sen vuoksi työntekijöiden vaihtuvuus on suuri. Toivon vain niin kovasti, että pääsisin opiskelemaan ja syömään tonnikalaa, haha! Harmittaa vain, kun pidän työstäni ja työkavereistani, tulen kaipaamaan heitä.

20 kommenttia:

  1. Oi ihanat noi hedelmälautaset! Alko heti tehdä mieli! :-)

    http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. toi sarja on ihanaa! Kerään ite just KoKoa mutta omistan vaan valkosia :<

    http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noita on aina anttilassa vähän väliä alessa punaisella lapulla, joten kandee silloin ostaa :)

      Poista
  3. Sun blogissas on tosi ihania kuvia! Voivoi ostaisin ton Guessin laukun heti sulta pois jos vaan olis rahaa, se on i h a n a, en tajuu miten maltat luopuu. :D Kiva blogi muutenkin, ihana nähä mite positiivisesti kirjotat ja suhtaudut sun 'selviytymistarinaasi'. Tsemppii jatkossaki! :3

    http://betterthingsarecoming.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo se on ihana, mutta kun tyhmää säilyttää sitä täysin käyttämättömänä kaapissa. Mulla on niin hirveesti laukkuja! :D Yritän suhtautua positiivisesti kaikkeen, sillä se on tapani selviytyä ikävistä asioista.

      Poista
  4. Onpa ihana blogi! Tosi hyviä kuvia sulla, ja vitsi miten namin näköisiä hedelmä-annoksia... Harkitsen jo tosissani lukijaksi liittymistä, niin kivan oloinen tää on!

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtava blogi ! tykkään ! oot todella ihailemisen arvonen ihminen :) Liityin ! :)

    http://fullofmistakes-neea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. ihana blogi!! :) ja aivan ihania kuvia :)

    http://maybealittlebitnailpolish.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oi namnam miten hyvän näköistä!! Meillä taitaa sitten olla sama tavoite, terveellisempi elämä:) Itsekin oon yrittäny tässä pudottaa painoa, mutta aina jotenkin sorrun ostamaan herkkuja ja sen jälkeen tuloo huono omatunto ja en syö mitään. Noh ehkä tää tästä:D

    http://saraslifee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän oikeesti vähentää, oon niin hirveesti lihonnu. Kävin nyt pitkästä aikaa salilla ja mulla on lihakset tosi kipeet :O

      Poista
  8. Oii nami ihanan näköistä, tulee ihan vesi kielelle!! :)

    VastaaPoista
  9. Naminami mitä herkkuja! Rupee tekemään mieli noita ihania hedelmiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!