tiistai 30. huhtikuuta 2013

My hair is like first may

 

 
 
Morjens! Tässä olisikin mun helposti värjätty vapputukkani, johon pääsenkin tänään iskemään kello 18 ylioppilashatun päähän. Vappu on erityisesti meidän riehakkaiden ylioppilaiden juhla, jossa skumppa virtaa ja brunssi maistuu jokaiselle korkeakoululaiselle. Koska olen fuksi, niin pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni kokemaan akateemisen vapun ja sen riehat. En tiedä vielä mitä odottaa, mutta uskon illan olevan hauska.

Munkkeja on tullut eilen poikaystävän kanssa paistettua ja herkkuja läjäpäin ostettua, että eiköhän näillä hyvä vappu tule. Kaunis aurinkoinen ilma vain puuttuu..

Ollessani 12-vuotias, tajusin silkkipaperin hienouden ja kuinka paljon se kastuessaan päästääkään väriä. Tuli halloween ja ajattelin pukeutua noidaksi. Samalla kertaa ostin violettia silkkipaperia ja värjäsin sillä tukkani. Samaa kikkaa päätin kokeilla tänäkin vuonna ja ostin tiimarista puoltoista euroa maksavan silkkipaperipaketin. Kastelin silkkipaperia ja hieroin sitä tukkaani. Kun tukka alkaa olla sopivan kostea, niin väri tarttui paperista entistä paremmin. Alatukka värjätty vartissa ja lopputulos kiitettävä. Edullinen ja helppo tapa värjätä tukkaa! Toiseksi väri lähtee hyvin hiuksista ja hiukset tuntuvat edelleen omilta hiuksiltani. Kämppikselle tein muodikkaan latvavärjäyksen samalla paperilla ja lopputuloksesta tuli aika makea! Suosittelen siis testaamaan!

Mahtavaa vappua kaikille ja toivottavasti kokeilette joskus hiustenvärjäysvinkkiäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!